Rekisteriseloste

1 Rekisterinpitäjä

Uuperinrinteet Oy, Y-tunnus 0757141-2
Viirankankaantie 237
49520 Reitkalli
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Anssi Räsänen

3 Rekisterin nimi

 Uuperinrinteet Oy:n asiakasrekisteri

 4 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

 Tietoja käytetään seuraaviin käyttötarkoituksiin:

  • Tilausten käsittely ja toimitus
  • Laskutus- ja maksuliikenne
  • Palvelujen tuottaminen ja kehitys
  • Markkinointi

5 Rekisterin tietosisältö

 Rekisteri sisältää pääasiallisesti asiakkaiden itsensä Uuperinrinteet Oy:lle antamia tietoja.

Rekisteri voi sisältää mm. seuraavia asiakastietoja:

  • Henkilön nimi
  • Yrityksen nimi ja tunnus
  • Sähköpostiosoite, kotisivuosoite ja puhelinnumero
  • Posti-, laskutus- ja pankkiyhteystiedot
  • Palvelu- ja käyttöasetukset
  • Tuote- ja palvelutilausten tiedot
  • Muut palveluiden edellyttämät asiakkaan antamat tiedot

 6 Säännönmukaiset tietolähteet

 Pääasiallinen tietolähde on asiakas itse. Tietoja voidaan hankkia myös viranomais- ja yritystietorekisteristä sekä yhteisiltä yhteistyökumppaneilta.

 7 Tietojen säännönmukaiset luovutukset

 Asiakkaan suostumuksella tietoja voidaan luovuttaa asiakkaan ja Uuperinrinteet Oy:n yhteisille yhteistyö-kumppaneille asiakkaan tilaamien tuotteiden ja palveluiden toimittamiseksi. Tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille, jos nämä esittävät Suomen lakiin perustuvan pyynnön.

 8 Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille EU:n tai ETA:n ulkopuolella.

9 Rekisterin suojauksen periaatteet

A Manuaalinen aineisto

Aineisto säilytetään Uuperinrinteet Oy:n tiloissa lukituissa kaapeissa, ja niihin on pääsy vain määrätyillä Uuperinrinteet Oy:n työntekijöillä. Kirjanpitoaineisto viedään kirjanpitäjälle, jonka luona aineiston säilytys on yhtälailla vaatimusten mukaista. Käyttäjiä sitoo salassapito-velvollisuus.

B ATK:lla käsiteltävät tiedot

Sähköiset tiedot on suojattu palomuurilla. Vain erikseen määrätyillä Uuperinrinteet Oy:n työntekijöillä on pääsy rekisteritietoihin. Työntekijät tunnistetaan käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Tietoja käsitellään luottamuksellisina eikä niitä saa ilmaista muille kuin niitä työssään tarvitseville, ja heitä sitoo salassapitovelvollisuus. Arkaluontoisessa tiedonsiirrossa käytetään salattua sähköpostiyhteyttä.

10 Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilötietorekisteriin on tallennettu. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa toteutettuna.

11 Oikeus vaatia tiedon korjaamista

  • Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä.
  • Menettely yllä olevan kohdan mukaisesti.

12 Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet        

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.

Uuperinrinteet Oy

Viirankankaantie 237
49520 Reitkalli
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aukioloaikojen ulkopuolella voit tavoitella meitä numerosta 045-179 4059.

Vuokraamo

044 2319 876
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vuokraamo avoinna kausarimyyntiä varten maanantaista - perjantaihin klo 12 - 18 15.12.2018 saakka
Tervetuloa!

Talvikaudella avoinna

  • ti - pe klo 15:00 - 20:00
  • la - su klo 10:00 - 18:00

Rinnekahvila Uuperi

Rinnekahvila palvelee talvisin rinteen aukioloaikoina. Rinnekahvilasta saat pikkupurtavaa ja lämmintä juomaa silloin kun on tauon paikka. Rinnekahvila sijoittuu mukavasti rinteen yläpäähän, jonka yhteydessä on myös välinevuokraamo.
Rinnekahvila toimii mukavana kohtauspaikkana laskettelupäivän aikana!

Käytämme evästeitä auttaaksemme sinua saamaan verkkosivuistamme parhaan mahdollisen hyödyn. Vierailemalla sivustollamme ja käyttämällä sitä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja: Rekisteriseloste Evästekäytäntö