theme yhteystiedot

Palvelut Uuperissa

Uuperinrinteet tarjoaa laskettelijoille ja ulkoilijoille mainiot puitteet ulkoliikuntaan ja vapaa-ajan viettoon. Upeat maisemat kutsuu harrastamaan erilaisia lajeja kesäisin ja talvisin. 

Uuperin oma hiihtokoulu tarjoaa upean mahdollisuuden tarttua turvallisesti lajiin kiinni. Hiihtokoulun ammattilaiset antaa yksilöllistä opetusta, myös edistyneemmille laskijoille tai muista rinnelajeista kiinnostuneille.
Hiihtokoulun voit varata yksityistuntina tai tulla ystävien kanssa ryhmätunnille. Lapsille olemme suunnitelleet aivan omat Werneri-kurssit.

Järjestämme kursseja ja tunteja moneen eri lähtöön, poimi itsellesi sopiva!
Aloittelijaillat pureutuvat tarkemmin lajin perusasioihin kun taas tekniikkakurssi tähtää hiotumpaan ja hallitumpaan tekniikkaan. Lisäksi teemme räätälöityjä kursseja, kysy lisätietoja hiihdon opettajiltamme!

Uuperinrinteet tarjoavat loistavan mahdollisuuden harjoitteluun ja helpottaa uusien lajien treenaamista; sukset voivat vaihtua lautaan tai päin vastoin tai ehkä olet kiinnostunut telemarkin saloista?

Uuperista saa hiihdonopetusta suomenkielen lisäksi myös englanniksi.

 

Rinnekahvila palvelee talvisin rinteen aukioloaikoina. Rinnekahvilasta saat pikkupurtavaa ja lämmintä juomaa silloin kun on tauon paikka. Rinnekahvila sijoittuu mukavasti rinteen yläpäähän, jonka yhteydessä on myös välinevuokraamo.

Rinnekahvila toimii mukavana kohtauspaikkana laskettelupäivän aikana!